Sponsoring

Al sinds de start van FrisBEE BV in 1999 zijn we maatschappelijk actief betrokken en sponsoren we diverse organisaties in natura. We proberen onze sponsoractiviteiten te verdelen over de volgende maatschappelijke segmenten:

  • Cultuur
  • Onderwijs
  • Sport

Zeeland Nazomer Festival - ZNF (Theater Zeelandia)

 

FrisBEE is vanaf de start van het Zeeland Nazomer Festival (ZNF) als sponsor betrokken geweest bij dit festival.

ZNF produceert als enige zomerfestival in ons land zelf theatervoorstellingen en presenteert die in de vorm van een festival. Het unieke Zeeuwse landschap is de inspiratiebron, maar tegelijk ook het podium en decor voor de voorstellingen die alleen in Zeeland zijn te zien.

 

Eendjesrace Vlissingen

Op zaterdag 10 september 2011 organiseert de Junior Kamer Walcheren de allereerste Vlissingse eendjes race in de Michiel de Ruijterhaven te Vlissingen ten behoeve van de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).De burgemeester van Vlissingen, René Roep, liet duizenden badeendjes te water, die vervolgens de strijd aangingen wie van hen het eerst de finish haalt.

FrisBEE ontwikkelde de website en heeft veel van het drukwerk kostenloos ontworpen.

Domburg Classic

De Domburg Classic mag met recht een klassieker genoemd worden. Elk jaar zorgt Sportshop Domburg ervoor dat er een topevenement wordt neergezet. De golven zijn natuurlijk een belangrijk ingrediënt om het evenement te laten slagen, maar afgelopen jaren is het wel eens gebleken dat iedereen ook bij gebrek aan golven zich prima weet te vermaken.

Elke jaar met de Classic, trekt surfend Nederland er op uit om nog even te genieten van de Zeeuwse nazomer. Vrienden en familie komen mee, ‘s middags wordt er gesurft en rondgehangen, ‘s avonds een biertje open getrokken, waarna je zo je camper of tentje in kan rollen die je kan neerzetten op de parkeerplaats gelegen achter de duintop waar het evenement is gelegen.