Tilroe Optiek

responsive website

Over de opdracht

Tilroe Optiek is al jaren klant van FrisBEE. In de afgelopen jaren hebben we meerdere websites, een app en het drukwerk voor deze eigentijdse opticien mogen verzorgen. Na jaren gebruik gemaakt te hebben gemaakt van een WebMan Easy website werd gekozen voor een andere leverancier.

Terugkeer
Na een korte periode is Tilroe Optiek weer teruggekeerd naar FrisBEE voor een nieuwe responsive website. Een website die er niet alleen fraai uit moest zien, maar natuurlijk ook een toegevoegde waarde voor de gebruiker moest zijn.

Vormgeving
Voor de nieuwe website is een compleet nieuwe vormgeving opgezet die goed aansluit bij het imago van de organisatie. Tilroe Optiek is een echt familiebedrijf dat zich moeiteloos aansluit bij de hedendaagse eisen en wensen van de brillenmode. De website weerspiegelt dit imago door het gebruik van grote afbeeldingen die de sfeer goed neerzetten.

Inhoud volledig beheerbaar
Vanzelfsprekend is alle informatie van de website beheerbaar via het Content Management Systeem (CMS) zodat Tilroe op elk moment van de dag de informatie kan aanpassen en nieuwe informatie kan toevoegen.

Extra modules
Om de bezoekers nog beter te kunnen voorzien is er een koppeling gemaakt met diverse externe systemen, zodat de bezoeker via een extra module online een bril kan passen op het eigen gezicht, snel een afspraak kan maken voor lenscontrole of de nieuwe online webshop kan bekijken.


Terug Neem vandaag nog contact op!

Andere projecten van deze klant

Tilroe Optiek

App voor Tilroe Optiek

De Tilroe Optiek is vanaf nu ook te downloaden als Android (telefoon en tablet) App. Een app met een zeer mooie manier om de brillen te kunnen passen én delen. Daarnaast natuurlijk de mogelijkheid om een afspraak te maken en uitgebreide informatie terug te lezen!

Lees verder