SYNKY

Unieke app voor live animatie

Over de opdracht

SYNKY is een app waarmee met grote groepen mensen, d.m.v. synchronisatie op basis van individueel aangestuurde commando’s, levende animaties met of zonder vrije expressie(s) kan worden uitgevoerd. Hoe groter de groep, hoe beter de weergave van de uit te zenden boodschap. 

Wereldrecord
SYNKY is opgezet in opdracht van Stichting Synchronicity Projects en is gebruikt in de finale van het wereldrecord grootste strandtekening maken aan de Brouwersdam door 1350 kinderen van Obase. 

Beheren via frontoffice
In de app kunnen meerdere animaties via een speciaal ontwikkelde frontoffice toegevoegd worden. In het frontoffice wordt de animatie samengesteld door het aangeven van diverse gegevens, het uploaden van de benodigde spraakinstructies en het verwerken van een geïmporteerde animatie. Op de achtergrond wordt de animatie omgezet naar individuele instructies die in de app bruikbaar zijn. 

Individuele instructie per gebruiker
Na het aanmelden voor een animatie in de app kunnen de instructies en geluidsbestanden gedownload worden en worden diverse benodigde controles uitgevoerd. Na het opgeven van de unieke locatie worden uit de volledige gedownloade instructieset deze individuele instructies gehaald en ontvangt de gebruiker deze via de oortjes.

Meertalig
SYNKY ondersteunt initieel 3 talen: Nederlands, Duits en Engels. Bij installatie wordt de actieve taal in de telefoon automatisch gecheckt. Als het niet één van de drie talen is, wordt Engels de default taal.


Overige afbeeldingen

Terug Kom kennismaken met FrisBEE

Andere projecten van deze klant

Synchronicity Projects

SYNKY 2.0

Na het succesvolle eerste project met SYNKY heeft een uitgebreide evaluatie plaatsgevonden en is de nieuwe verbeterde app gereed voor gebruik in de eerste projecten.

Lees verder