Portfolio   >   Actueel


Klant

Snappic

SNAPPIC is dé bestelservice voor smartphone- of tabletfoto’s van Nederland en België. Ze gebruiken professioneel Kodak printpapier en corrigeren alle foto’s op helderheid en kleur. De kleuren van de prints zijn 75 jaar gegarandeerd. Nu ook persoonlijke ansichtkaarten!


Opdracht

Bestelmodule foto's


Opleverdatum

April 2016


Beschrijving

Voor Snappic hebben we het succesvolle concept van eenvoudig foto's bestellen met een app uitgebreid met een webmodule. Met de succesvolle uitbreiding van het Snappic concept naar de bijna 40 resellers en hun eigen gepersonaliseerde iOA en Android apps is nu een nieuwe toevoeging aan het concept gemaakt, een webmodule.

Voor een gebruiker die zijn mooie foto's op zijn telefoon wilde laten afdrukken waren de apps opgezet, maar het bleek dat er toch ook nog veel gebruikers zijn met hele mooie foto's op een desktop of laptop. Natuurlijk zijn deze foto's wel met een handigheidje op de telefoon te krijgen, maar we hebben nu de webmodule opgezet waarmee gebruikers direct hun foto's vanaf hun computer kunnen bestellen.

In de webmodule heeft de gebruiker precies hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde functionaliteiten als in de app, dus:

  • eenvoudig slepen van de gewenste afbeeldingen naar de bestelmodule,
  • automatisch passend maken van de afbeelding op het gekozen formaat
  • eenvoudig uitsnede maken
  • snel meerdere oplage van een foto laten afdrukken

Binnenkort een belangrijke uitbreiding op de webmodule, waardoor er enorm veel verschillende producten besteld kunnen worden met uw foto!


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

Snappic webmodule
Bestel je foto


Andere projecten voor Snappic

Mei 2014

Snappic, shoot & print 2.0

In deze grote update van Snappic hebben we de mogelijkheid toegevoegd om zelf je persoonlijke ansichtkaarten te maken. Ideaal voor vakantie!  

Februari 2014

Snappic, shoot & print

In opdracht van Snappic hebben we deze nieuwe App ontwikkeld waarmee je je leukste foto's op je smartphone eenvoudig kunt laten afdrukken door deze professionele bestelservice.