Portfolio   >   Actueel


Klant

Aeonfl@x

Aeonflex is opgericht om de medische wereld te voorzien van bruikbare en praktische software oplossingen en tools voor het dagelijkse essentiële taken voor zowel patiënten en professionals.


Opdracht

De app voor de medische wereld


Opleverdatum

Februari 2016


Beschrijving

ICARUS Professional is een veilige berichtendienst die beschikbaar is voor iOS en Android. Naast het messaging gedeelte is in de eerste versie ook een Medicatie Controle Functie opgenomen, waarmee organisaties aan de wetgeving rond de verslaglegging van het toedienen van risicovolle medicatie kunnen voldoen. ICARUS Professional is een veilige berichtendienst die beschikbaar is voor iOS en Android. ICARUS Professional maakt gebruik van de internetverbinding (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, wanneer beschikbaar) van je telefoon om veilig berichten te sturen naar andere (zorg) professionals. Schakel over van sms of WhatsApp om berichten en foto's super veilig door de unieke encryptie te verzenden en te ontvangen. 

Anders dan de onveiligheid in Whatsapp is ICARUS Professional opgesteld met een unieke encryptie die gebruikt wordt tijdens het uitwisselen van de berichten én de opslag van de berichten op de server. ICARUS Professional is de eerste professionele App die uitgaat van echte (zakelijke) collaboratie, andere (zorg) professionals uitnodigen voor een lopend gesprek is geen probleem. Je kunt ze ook gedurende het gesprek toevoegen én ook alle voorgaande berichten en foto's laten inzien. 

Hierdoor is ICARUS Professional dé ideale App om in te zetten binnen elke (zorg)instelling als communicatieplatform.

MEDICATIE CONTROLE FUNCTIE
De Medicatie Controle functie in ICARUS Professional is zo ontwikkeld, dat een controle met een collega overal in Nederland (en daarbuiten) op een smartphone binnen 1 minuut uitgevoerd kan worden. Het bewijs van deze dubbele medicatie controle wordt online geleverd en bewaard op een manier die voldoet aan de IGZ-eisen voor dubbele controle.

* Overal te gebruiken met je eigen inlogcode.
* Controles uitvoeren met je collega’s.
* Accordering controle wordt vastgelegd met gezichtsherkenning.

Management informatie module
* Overal en altijd online te benaderen via een eigen frontoffice toegang
* Geeft inzage in alle controles die zijn uitgevoerd door de zorginstelling.
* Heeft een handig zoekveld waardoor inhoudelijk gezocht kan worden op patienten en medewerkers.
* UItgebreide managementinformatie met informatie over uitgevoerde controles, patienten en medewerkers.


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

ICARUS Professional
ICARUS Professional - startschem inloggen
ICARUS Professional - de verschillende modules
ICARUS Professional - de echt veilige messaging oplossing
App jij de dokter even met die vraag, een artikel in de PZC van 29 februari 2016 met Raymond Mookhram over Icarus Pro