Portfolio   >   Actueel


Klant

Stichting Synchronicity Projects


Opdracht

Unieke app voor live animatie


Opleverdatum

Juni 2017


Beschrijving

Voor Stichting Synchronicity Productions hebben we de app SYNKY mogen ontwikkelen waarmee live animaties uitgevoerd kunnen worden op basis van individuele spraakinstructies. SYNKY is de app waarmee met grote groepen mensen, per project, dmv synchronisatie op basis van individueel aangestuurde commando’s levende animaties met of zonder vrije expressie(s) kan worden uitgevoerd. Hoe groter de groep, hoe beter de resolutie cq weergave van de uit te zenden boodschap. 

SYNKY is opgezet in opdracht van Stichting Synchronicity Projects en is gebruikt in de finale van het wereldrecord grootste strandtekening maken aan de Brouwersdam door 1350 kinderen van Obase. 

In de app kunnen meerdere animaties via een speciaal ontwikkelde frontoffice toegevoegd worden. In het frontoffice wordt de animatie samengesteld door het aangeven van diverse gegevens, het uploaden van de benodigde spraakinstructies en het verwerken van een geïmporteerde animatie. Op de achtergrond wordt na het invoeren van alle benodigde gegevens de animatie omgezet naar individuele instructies die in de app bruikbaar zijn. 

Na het aanmelden voor een animatie in de app kunnen de instructies en geluidsbestanden gedownload worden en worden diverse benodigde controles uitgevoerd. Na het opgeven van de unieke locatie worden uit de volledige gedownloade instructieset deze individuele instructies gehaald en ontvangt de gebruiker deze via de oortjes.

SYNKY ondersteunt initieel 3 talen: Nederlands, Duits en Engels. Bij installatie wordt de actieve taal in de telefoon gecheckt. Als het niet één van de drie talen is, wordt Engels de default taal.


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

SYNKY app logo
SYNKY overzicht
SYNKY geluid test
SYNKY batterij check
SYNKY pincode
SYNKY onderdeel grootste strandtekening