Portfolio   >   Actueel


Klant

Snappic

SNAPPIC is dé bestelservice voor smartphone- of tabletfoto’s van Nederland en België. Ze gebruiken professioneel Kodak printpapier en corrigeren alle foto’s op helderheid en kleur. De kleuren van de prints zijn 75 jaar gegarandeerd. Nu ook persoonlijke ansichtkaarten!


Opdracht

Snappic, shoot & print


Opleverdatum

Februari 2014


Beschrijving

In opdracht van Snappic hebben we deze nieuwe App ontwikkeld waarmee je je leukste foto's op je smartphone eenvoudig kunt laten afdrukken door deze professionele bestelservice.  Je smartphone zit waarschijnlijk vol met foto’s. Logisch, want je gebruikt hem steeds vaker als fotocamera. Deze foto's post je op Facebook, deelje op Twitter of Instagram of verstuur je via WhatsApp of … vanaf nu: printen op de allerhoogste kwaliteit via SNAPPIC!

SNAPPIC is dé bestelservice voor smartphone- of tabletfoto’s van Nederland en België. Ze gebruiken professioneel Kodak printpapier en corrigeren alle foto’s op helderheid en kleur. De kleuren van de prints zijn 75 jaar gegarandeerd.

Met deze App wordt het eenvoudig om al die mooie foto's ook af te laten drukken, geen gedoe met downloaden naar je computer en dan weer uploaden naar de aanbieder via ingewikkelde software ... nee, gewoon direct de foto's die je geprint wil hebben selecteren op je smartphone en via de App bestellen. 

Kies het gewenste formaat of een van de vele andere mogelijkheden zoals mokken, muismat of sleutelhanger en betaal via iDEAL in de App. Als de betaling akkoord is, worden de afbeeldingen op de server van Snappic gezet en wordt het logistieke proces gestart! 

Alle foto's worden gecorrigeerd op helderheid en kleur en bestellingen voor 16.00 uur gedaan worden de volgende dag al geleverd! 

Probeer SNAPPIC nu en download de App via onderstaande links!

Snappic, shoot & print is verkrijgbaar in de App StoreSnappic, shoot & print is verkrijgbaar in de Google Play Store


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

Snappic, startscherm
Snappic, selecteer de gewenste afbeeldingen
Snappic, kies het gewenste formaat
Snappic, of kies een van de speciale producten
Snappoic, bestel je foto


Andere projecten voor Snappic

April 2016

Bestelmodule foto's

Voor Snappic hebben we het succesvolle concept van eenvoudig foto's bestellen met een app uitgebreid met een webmodule. 

Mei 2014

Snappic, shoot & print 2.0

In deze grote update van Snappic hebben we de mogelijkheid toegevoegd om zelf je persoonlijke ansichtkaarten te maken. Ideaal voor vakantie!