Portfolio   >   Actueel


Klant

Codex Groep

Codex Groep is gespecialiseerd in het optimaal benutten van sociale premieregelingen, fiscale afdrachtsvoordelen en subsidies die betrekking hebben op het in dienst nemen en het in dienst hebben van medewerkers. 


Opdracht

Nieuwe corporate website


Opleverdatum

Oktober 2015


Beschrijving

Voor de Codex Groep realiseerde we een nieuwe corporate identity, van visitekaartje via envelop en briefpapier tot aan de nieuwe website. De werkzaamheden van de Codex Groep bestaan uit (digitale) pakket- en jaaroverstijgende analyse van salarisgegeven van alle medewerkers. Dit is inclusief de specifieke kennis over de Personeel en Arbeidsmarkt (P&A), zoals de vele beschikbare subsidies, sociale premieregelingen en fiscale afdrachten.

Voor de organisatie hebben we een compleet nieuwe corporate identity opgesteld. Als eerste stap hebben we een logo ontwikkeld voor de nieuwe organisatie. Het logo moest de nieuw ingeslagen route van de organisatie weergeven en passen bij de gewenste uitstraling, een volwassen organisatie die werkt voor grote top 100 bedrijven in Nederland met veel unieke expertise. 

Vanuit het logo hebben we de verdere huisstijl voor het briefpapier, de enveloppen en de visitekaartjes ontwikkeld. Naast deze papieren uitingen moest er vanzelfsprekend ook een bijbehorende responsive vormgeving voor de corporate website ontwikkeld worden. 

Gezien het belang van veiligheid voor de organisatie, wordt gewerkt met een sterk SSL-certificaat voor de website. Alle informatie op de nieuwe website is vanzelfsprekend zelf te beheren via de eigen beheermodule, dus zowel de menu-structuur als de onderliggende teksten en afbeeldingen. 

Voor de klanten van de Codex Groep hebben we een speciale inlogmodule gemaakt, waarmee ze eenvoudig de benodigde bestanden beveiligd kunnen uploaden en die direct apart gezet worden voor analysegebruik door de Codex Groep. 


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

Homepage Codex Groep corporate website
Instroomscanner is een product op de Codex Groep corporate website
Instroomscanner is een product op de Codex Groep corporate website
De corporate website van de Codex Groep is vanzelfsprekend responsive opgezet