Portfolio   >   Actueel


Klant

BAS bouwlust

Bouwlust bestaat als zelfstandig internaat al 28 jaar. Ze zijn een volledig onafhankelijke organisatie. De laatste jaren werkten ze nauw samen met het Renswoudehuis, een bekend internaat voor kinderen van Expats in Den Haag. Het Renswoudehuis, als internaat, houdt na de zomer van 2011 op te bestaan.
Een aantal kinderen dat in het Renswoudehuis woonde, heeft een plek gevonden bij Bas Bouwlust. Bas Bouwlust zet de bedrijfsvoering gewoon door en biedt dezelfde zorg en aandacht aan ‘haar’ kinderen, zoals zij dat al ruim een kwart eeuw doet.


Opdracht

Nieuwe website BAS Bouwlust en BAS Studiehuis


Opleverdatum

Juni 2011


Beschrijving

In samenwerking met Wigman en van Dijk heeft FrisBEE de nieuwe website van BAS Bouwlust en BAS Studiehuis opgezet.Voor BAS Bouwlust is een nieuwe website gebouwd op basis van de door Wigman en van Dijk gemaakte vormgeving. Door het samengaan van Bouwlust en Het Renswoudehuis is de huisstijl van de nieuwe organisatie volledig vernieuwd en was het ook tijd voor een compleet nieuwe website.

Op basis van de aangeleverde vormgeving heeft FrisBEE twee volledig nieuwe websites opgezet, waarbij er rekening is gehouden met de allernieuste technieken om zo een professionele website op te zetten.

Naast de website van BAS Bouwlust is ook de website van BAS Studiehuis opgezet, waarbij de structuur van de website overeenkomt maar de inhoud natuurlijk per website volledig zelf beheerbaar is met de beheermodule van FrisBEE, WebMan.

De vormgeving van de beide website sluit perfect aan bij de doelgroepen van de websites.


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

Op de fotopagina wordt gebruikt gemaakt van de Flickr pagina van BAS Bouwlust
Voor een vraag of opmerking gebruik je eenvoudig het contactformulier
Bas Studiehuis, in Oegstgeest, is een studiecentrum voor middelbare schoolleerlingen.
Bas Studiehuis, in Oegstgeest, is een studiecentrum voor middelbare schoolleerlingen.