Portfolio   >   Actueel


Klant

Van Jole Advies en Management

Van Jole Advies en Management investeert in een vertrouwensrelatie met zijn opdrachtgevers en levert met zijn ervaren adviseurs en interim-managers professioneel organisatieadvies en projectmanagement, waarbij ons doel is met een tijdelijke inzet een blijvend resultaat te realiseren.


Opdracht

Nieuwe responsive website


Opleverdatum

Januari 2016


Beschrijving

Voor Van Jole Advies en Management restylen we de bestaande website (en dus content) met een fris, modern en toch zakelijk responsive design. Helemaal passend bij de organisatie ...De bestaande website van Van Jole Advies en Management (ook van onze hand) mochten we vernieuwen. Doel: zet een frisse nieuwe website op die ook perfect op een mobiele telefoon goed te bekijken is en past bij deze tijd.

Met deze nieuwe vormgeving komt de professionele uitstraling van de Van Jole Advies en Management organisatie goed tot haar recht. Met een frisse doch zakelijke vormgeving die zich perfect aanpast aan de beschikbare ruimte van het apparaat waar de website op wordt bekeken presenteert Van Jole zich graag opnieuw.

Verder zijn er diverse aanpassingen op de achtergrond doorgevoerd in het beheersysteem, waarmee het zelf onderhouden nog makkelijker wordt. 


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

Nieuwe responsive website Van Jole, Advies en Management
Nieuwe responsive website (tablet) Van Jole, Advies en Management
Nieuwe responsive website (mobiele telefoon) Van Jole, Advies en Management