Portfolio   >   Actueel


Klant

Zeeuwse Concertzaal

Voor de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg is deze nieuwe site gebouwd. Na een jarenlange verbouwing opende de Zeeuwse Concertzaal eind 2007 haar deuren weer voor het publiek. Met een spetterende openingsshow heeft de Concertzaal zich opnieuw gepresenteerd en wist het publiek al snel weer de weg naar de Zeeuwse Concertzaal te vinden.


Opdracht

Nieuwe responsive website


Opleverdatum

September 2016


Beschrijving

Voor de Zeeuwse Concertzaal heeft FrisBEE de nieuwe responsive website opgezet.De Zeeuwse Concertzaal maakt al sinds de heropening in 2007 gebruik van de diensten van FrisBEE en na een pitch werd weer gekozen voor FrisBEE. We werden gevraagd om een nieuwe responsive website op te zetten die qua design veel beter aansloot bij de huidige doelgroep én de jongeren die daar net onder zitten.

Met de nieuwe programmering en de samenwerking met 'normale' popzalen wordt bewust een wat jonger publiek gezocht dat nu vaak nog geen weet heeft van de prachtige accoustic van de zaal! 

Via het CMS kan de Zeeuwse Concertzaal zelf alle informatie op de website beheren, de structuur is volledig beheerbaar gemaakt zodat overal flexibel op ingespeeld kan worden. Het belangrijkste onderdeel van de website is de agenda, vandaar dat daar speciale aandacht aan besteed is. Via een mooi overzicht kan de bezoeker per maand bekijken wat er geprogrammeerd staat in de Zeeuwse Concertzaal. 

Maar ook op de homepage zijn door het inzetten van flexibele blokken verwijzingen naar de agenda én andere interessante wetenswaardigheden zeer eenvoudig. 

Een bezoek aan de Zeeuwse Concertzaal is een must, zowel on- als offline!


Contact?

Ook eens een vrijblijvend gesprek aanvragen over een nieuwe website, een iPhone, iPad of Android app of drukwerk? Neem direct contact op met Elco Simon of gebruik het contactformulier.

Portfolio


Overige afbeeldingen

Agenda op de Zeeuwse Concertzaal


Andere projecten voor Zeeuwse Concertzaal

Mei 2010

Nieuwe vormgeving + functionaliteit voor website

Voor de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg is de website volledig vernieuwd