Verloskundigen Vlissingen - responsive websiteSnappic - Bestelmodule fotoICARUS Professional - De app voor de medische wereldVan Jole - Nieuwe responsive websiteCodex Groep - Nieuwe corporate website


FrisBEE staat voor ...

App-ontwikkeling, webdesign, internetoplossingen en drukwerk.

Al sinds 1999 bouwt FrisBEE webbased oplossingen die uitblinken in vormgeving en techniek! Met ons flexibele team kunnen we snel inspelen op de specifieke vraag van de klant en dragen we met onze expertise graag bij aan een specifiek passende oplossing, of dat nu een responsive website, een mobiele applicatie of een complexe iOS of Android App is.

Al sinds 1999 bouwt FrisBEE websites die uitblinken in vormgeving en techniek. Doordat we steeds verder groeide in onze webtechniek konden we al snel mooie backoffice systemen realiseren met een handige bestelmodule, een goed werkend klantenrelatie systeem of een compleet uren registratie systeem. In 2010 voegden we daar de ontwikkeling van iOS (Apple) Apps en Android (Google) Apps aan toe, zodat we momenteel een mooi compleet productenportfolio kunnen aanbieden aan onze klanten. 

We opereren vanuit Vlissingen in Zeeland, maar hebben klanten door heel Nederland. Met onze expertise op het gebied van iPhone, iPad en Android apps behoren we bij de top van Nederland! Vandaar dat toonaangevende organisaties al gerechtsdeurwaarders kantoor JWGD, de Nederlandse Vereniging voor Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (NVMKA) en het backoffice systeem voor de schadeherstelbranche iBOSS bij ons terechtkwamen. 

Met ons flexibele team kunnen we snel inspelen op de specifieke vraag van de klant en dragen we met onze expertise graag bij aan een specifiek passende oplossing, of dat nu een responsive website, een mobiele applicatie of een complexe iOS of Android App is. We werken oplossingsgericht en gaan graag voor het ultieme resultaat voor elke klant! 

Bekijk onze Twitter pagina
2 dagen geleden

Op donderdag 25 mei aanstaande (Hemelvaartsdag) is het kantoor van FrisBEE gesloten.

24 dagen geleden

RT @digischoolpas: Na interesse in Digitale Schoolpas van een middelbare school in Bergen op Zoom, nu concrete interesse van twee... fb.me/3H0Gqce7x

30 dagen geleden

Donderdag 27 april is het kantoor van FrisBEE gesloten vanwege Koningsdag 2017. fb.me/6Cllbw3gm

37 dagen geleden

Ook eens een demo van het inzetten van #Applert als crisis communicatietool bij uw organisatie? Kijk op... fb.me/6gexkyDas

41 dagen geleden

Aanstaande maandag 17 april is het kantoor van FrisBEE gesloten in verband met Tweede Paasdag. Dinsdag zijn we weer present!
Bekijk onze Facebook pagina


Webman Easy