Diensten   >   seo-seaSEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising)

Een mooie website is één ding, gevonden worden is een ander! In alle door FrisBEE gebouwde oplossingen zijn alle mogelijkheden beschikbaar om zo hoog mogelijk in de zoekmachines te komen.

Zo is het mogelijk om zelf de titel van de website te bepalen, kunt u omschrijvingen en specifieke zoekwoorden aan pagina's geven, op de afbeeldingen kunt u de alternatieve tekst plaatsen en vanzelfsprekend wordt de google vriendelijke URL gebruikt.

Dit en nog veel meer standaard ingebouwde technische mogelijkheden zorgen voor een goede vindbaarheid van de website.

Wilt u meer?Samenwerking met PauwR

FrisBEE heeft voor haar internet marketing een samenwerking gezocht met PauwR. De zoekmachine professionals van PauwR zijn door Google gecertificeerd om met het advertentieprogramma AdWords te werken. Dat betekent dat u weet dat uw campagne in vertrouwde en ervaren handen is. Zij halen voor u het maximale resultaat uit uw zoekmachine marketing. Bovendien werken zij op basis van "niet-goed, geld terug". Zij durven deze garantie te geven, omdat ze ervan overtuigd zijn dat zoekmachine marketing ook voor u werkt!

U kunt direct contact zoeken met Pauwr (o.v.v. FrisBEE) of wij kunnen de contacten met PauwR voor u regelen. Wat is zoekmachine marketing?

Zoekmachine marketing is het plaatsen van advertenties in de zoekmachines op bepaalde "zoekwoorden". Wanneer deze zoekwoorden worden ingetypt in de zoekmachine verschijnt uw advertentie U betaalt pas wanneer er op uw advertentie wordt geklikt. No-cure, no-pay dus. Bovendien zijn de resultaten uitstekend meetbaar in termen van ROI (Return on Investment).Voordelen van zoekmachinemarketing?

Adverteren via zoekmachinemarketing biedt ook voor uw bedrijf een groot aantal voordelen:

  • Lagere kosten met een hoger verkoopresultaat
  • Betere bereikbaarheid van uw doelgroep
  • Grotere merkbekendheid
  • Duidelijk inzicht in resultaten en respons
  • Zelf instellen van de kosten per klik en de kosten per dagAdresgegevens PauwR

PauwR
Tivolistraat 6-14
5017 HP Tilburg
T. 013-5821592
F. 013-5821590
I. www.pauwr.nl
E. info@pauwr.nl