Diensten   >   webman-easyWebMan Easy

Met WebMan Easy hebben we professioneel webdesign betaalbaar gemaakt!  

Met WebMan Easy krijgt u namelijk een websiteproduct tot uw beschikking, waarbij u via de beproefde WebMan technologie één van de standaard meegeleverde templates kunt gebruiken als basis voor uw website.

U bepaalt met WebMan Easy heel gemakkelijk uit welke onderdelen uw site bestaat, u vult namelijk alle menu- en submenu-items zelf in de database. Ook de teksten en afbeeldingen op uw website plaats u zelf en u kunt een digitale nieuwsbrief versturen via dit systeem; allemaal zonder dat u hiervoor enige programmeerkennis hoeft te hebben.

WebMan Easy is geheel aangepast aan de technische mogelijkheden van deze tijd. De speciale productsite van WebMan Easy vindt u op www.webmaneasy.nl.Vormgeving wisselen

In WebMan Easy maakt u voor de vormgeving van de site gebruik van een van de meegeleverde templates óf een door FrisBEE op maat gemaakte template speciaal voor uw organisatie. De standaard meegeleverde templates zijn nog helemaal aan te passen aan het eigen huisstijllettertype en de huisstijlkleuren, hierdoor kunt u de website uw eigen stijl meegeven!

Het is via de beheermodule heel eenvoudig om zelf een nieuwe template te selecteren, die dan gelijk actief is voor uw site. Zo kunt u de vormgeving van uw site fris houden door periodiek een andere template te kiezen.

Onze vormgever kan u, voor een éénmalig bedrag van 500 euro, op weg helpen met een passende vormgeving bij uw huisstijl. Geen standaardwerk, maar een grafische inrichting die op maat gemaakt wordt en zo altijd past bij de door u gewenste uitstraling!Standaard functionaliteiten

 

Hieronder een overzicht van de standaard functionaliteiten:

Keuze uit meerdere (aanpasbare) vormgeving
Zelf blikvangers plaatsen (sfeerbepalende afbeeldingen)
Een volledig beheerbare menustructuur (menu- en submenu-items)
Zelf teksten plaatsen
Zelf afbeeldingen en bestanden plaatsen bij teksten
Eigen formulieren maken
Fotoalbum
Nieuws + nieuwsbriefmodule 

Afgesloten gedeelte
Advertenties
Tell-a-friend functionaliteit
Vacatures met sollicitatiefunctie
Social media integratie
Grafische dynamische presentatie (promobox)
Verwijzende paginamodule
Autorisatie beheerdersKosten

Zoals gezegd hebben we met WebMan Easy een zeer betaalbare oplossing actief. Voor het gebruik van WebMan Easy betaalt u jaarlijks slechts 499 euro. We hebben ook enkele aanvullende modules die naadloos geïntegreerd kunnen worden binnen WebMan Easy:

  • webshop - 125 euro
  • meertaligheid - 75 euro
  • discussieforum - 75 euro
U kunt natuurlijk zelf aan de slag met de vormgeving, maar onze vormgever kan dit ook voor u doen. Voor een eenmalige bijdrage van slechts 500 euro tovert hij uw nieuwe website om in een pareltje.

Alle bedragen zijn excl. BTW.Referentiewebsites

WebMan Easy wordt door ruim 100 klanten gebruikt. Deze klanten verschillen enorm in branche, grootte en producten en diensten.

Hieronder een aantal voorbeeldwebsites die gebaseerd zijn op WebMan Easy.

http://www.sharehaarlemmermeer.nl/
http://www.wvarne.nl
http://toprecreatie.nl/
http://kuubmakelaars.nl/
http://www.santafyme.com/Demoversie

Voor WebMan Easy hebben we een speciale demoversie website geïnstalleerd, u kunt deze vinden op www.webmaneasy.nl/demo2/.

Ervaar zelf hoe gemakkelijk u menu-items kunt aanmaken, verwijderen, een nieuwsbrief kunt versturen en de vormgeving van de website aanpast door het kiezen van een nieuwe template.

Als u interesse heeft om zelf met WebMan Easy te experimenteren dan kunt u tijdelijke inlogcode aanvragen via ons contactformulier.