Diensten   >   webdesignWebdesign

Al sinds 1999 bouwt FrisBEE BV websites, websites die er grafisch goed uitzien én gebouwd zijn met de nieuwste technieken. De website wordt passend gemaakt bij de bestaande huisstijl of wordt als voorbeeld voor een nieuwe huisstijl opgezet. Een professioneel vormgegeven website van FrisBEE past bij uw beoogde doelgroep, bij u als organisatie maar de gebruikersvriendelijkheid staat voorop!Dynamiek

Een website is altijd dynamisch, dit geldt voor de informatie op de website (de content) die zelf te beheren is met WebMan maar ook voor de grafische vormgeving die regelmatig zal worden aangepast.

Een regelmatige aanpassing van de website zorgt dat de website blijft aansluiten bij de vragen van de doelgroep (de klanten). Hierdoor draagt de website op een positieve manier bij aan het bedrijfsresultaat.Zoekmachine optimalisatie (SEO)

FrisBEE heeft met haar eigen contentmanagement systeem WebMan gezorgd dat de gebruiker zelf veel invloed kan uitoefenen op de vindbaarheid in Google (en de andere zoekmachines). De SEO van de wesbite wordt natuurlijk mede bepaald door de zelf beheerbare titel en omschrijving per submenu-item.

Hierdoor kan de vindbaarheid van de website sterk verbeterd worden, ook in een later stadium is het mogelijk om de titel en de omschrijving aan te passen. Verder kan bij elke afbeelding dat via het systeem geupload wordt een eigen omschrijving toegevoegd worden. Hiermee kan Google ook de afbeelding indexeren en kan hiermee via de afbeeldingen zoekopdracht in Google de website ook beter gevonden worden. 

Deze service is standaard onderdeel van een door FrisBEE opgeleverde website.Contact

Wij gaan voor een website altijd uit van de doelgroep van de klant en passen hier ontwerp en bouw van de website op aan.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!