Contact   >   routebeschrijvingHoe komt u op het kantoor van FrisBEE?

 Hieronder staan een aantal makkelijke manieren beschreven om het kantoor van FrisBEE snel te vinden.

Komende vanuit Bergen op Zoom A58
Borden Vlissingen volgen, daarna borden boot Breskens aanhouden (bij de verkeerslichten linksaf slaan). Hou links aan en volg de weg langs de Hogeschool Zeeland. Ga over de Keersluisbrug en ga rechtdoor de Paul Krugerstraat in. Blijf de Paul Krugerstraat volgen totdat u het Stadhuis passeert.

Na het Stadhuis ziet u een groot parkeerterrein aan de rechterkant, hier kunt u de auto neerzetten. We zitten recht tegenover het gemeentehuis van Vlissingen (naast de paarse gevel van de Berk) op de begane grond.
Routebeschrijving naar kantoor FrisBEE / stap 1
Komende vanuit Burgh-Haamstede (Neeltje Jans)
Borden Middelburg volgen, vervolgens borden Vlissingen aanhouden en aldoor rechtdoor blijven rijden op de Nieuwe Vlissingseweg. Op het einde van de Nieuwe Vlissingseweg (ter hoogte van de Keersluisbrug gaat u  rechtsaf de Paul Krugerstraat in. Blijf de Paul Krugerstraat volgen totdat u het Stadhuis passeert.

Na het Stadhuis ziet u een groot parkeerterrein aan de rechterkant, hier kunt u de auto neerzetten.
We zitten recht tegenover het gemeentehuis van Vlissingen (naast de paarse gevel van de Berk) op de begane grond.
Routebeschrijving naar kantoor FrisBEE / stap 2
Te voet vanaf NS-station Vlissingen
Met uw rug naar de ingang van het station staande loopt u rechtdoor (Prins Hendrikweg). Op de eerstvolgende kruising gaat u rechtdoor richting de Keersluisbrug en passeert u de Hogeschool Zeeland (rechts). Ga over de Keersluisbrug en ga rechtdoor de Paul Krugerstraat in. Blijf de Paul Krugerstraat volgen totdat u het Stadhuis passeert.
Routebeschrijving naar kantoor FrisBEE / stap 3
Na het Stadhuis ziet u een groot parkeerterrein aan de rechterkant. We zitten recht tegenover het gemeentehuis van Vlissingen (naast de paarse gevel van de Berk) op de begane grond.  

Adresgegevens
FrisBEE BV
Badhuisstraat 145
4382 AL  Vlissingen

tel. 0118-468585

Routebeschrijving naar kantoor FrisBEE / stap 4